Ceske drahy przywracają usługi wagonów restauracyjnych i bistro
Od poniedziałku, 31 maja 2021 roku, zmieniają się zasady i warunki pracy wagonów restauracyjnych i bistro Kolei Czeskich.
Zostaną one dostosowane do obecnych wymagań pandemicznych.
Pasażerowie znów będą mogli jeść i pić bezpośrednio w tych wagonach, a jedzenie i napoje będą im podawane w porcelanie i szkle (a także w wagonach 1 klasy bezpośrednio do miejsca zajmowanego przez podróżnego). Wagony restauracyjne będą czynne od 6:00 do 22:00. Poza tymi godzinami sprzedaż odbywać się będzie w formie dowozu na wynos, za pośrednictwem minibaru lub dowozu do miejsca 1 klasy.
Ceske drahy przypominają, że przebywając w wagonach restauracyjnych i bistro klienci mogą zajmować wszystkie dostępne miejsca i, z wyjątkiem konsumpcji, obowiązuje obowiązek zasłonięcia dróg oddechowych maseczką. W wagonach restauracyjnych i wagonach typu bistro obowiązują te same środki zwalczania i zapobiegania epidemii, co w innych restauracjach. W przypadku podróży pociągami międzynarodowymi zakres usług cateringowych za granicą może być ograniczony w zależności od środków obowiązujących w poszczególnych państwach.
Dla indywidualnych czytelników za 15 zł rocznie, a dla firm od 99 zł rocznie! Sprawdź naszą ofertę:
-
Subskrypcja na 12 m-cy
1 adres e-mail – prywatny15.00 zł przez 1 rok -
Subskrypcja biznes na 12 m-cy
1 adres e-mail – firmowy99.00 zł przez 1 rok -
Subskrypcja biznes na 12 m-cy
do 5 firmowych adresów e-mail495.00 zł przez 1 rok -
Subskrypcja biznes na 12 m-cy
do 10 adresów e-mail990.00 zł przez 1 rok -
Subskrypcja biznes na 12 m-cy
bez żadnych limitów!1,990.00 zł przez 1 rok
Komentarze